Mobilitate internațională

Cosvitec Est este specializată în proiecte internaționale de mobilitate în principal dedicate tinerilor. Datorită parteneriatelor sale cu marile companii din Europa poate asigura planificarea și punerea în aplicare a stagiilor de învățare la locul de muncă (FSE PON C1-C5, programul Leonardo etc.)

Compania gestionează cu competență și profesionalism complexitatea serviciilor necesare, în conformitate cu proiectele europene.

În parteneriat cu alte companii gazdă din rețea, am organizat stagii lingvistice în Marea Britanie, Scoția, Irlanda, Malta, Germania, Franța, Spania și Italia, cu diferite posibilități de cazare (cămine studențești, apartamente și hoteluri).

Partenerii noștri externi sunt organisme recunoscute pentru profesionalism la nivel european și internațional, pentru eficiența serviciilor și organizarea de cursuri și evenimente de formare extra-curriculare.

Activitățile de formare cuprind diferite sectoare, cum ar fi: comunicare, marketing, Horeca, electronice, farmaceutice, chimice, IT și administrative.

Toate propunerile noastre includ organizarea întregului sejur: selectarea atentă a companiilor gazdă și a tutorilor care îndrumă elevii în formarea lingvistică și ocuparea forței de muncă; activități și excursii de interes cultural; cazare la hoteluri și internate de calitate; vizite corporative pentru identificarea problemelor sectoriale.

Evoluția și dezvoltarea social-economică a sferelor locale și internaționale impune companiilor care activează sinergii cu parteneri naționali și internaționali, cu care să se compare și să se realizeze transferul de cunoștințe și bune practici. Din acest motiv, Cosvitec Est a creat o rețea bazată pe inovare și cunoaștere.