Cine suntem

Misiune

Cosvitec Est este o companie românească pe deplin implicată în cercetare și învățământ superior, precum și în educația și formarea profesională a adulților.

 

Misiunea Cosvitec Est este de a crește dinamica de dezvoltare și competitivitate prin crearea unui mediu inovator, cu un transfer efectiv de tehnologie de la organizațiile științifice către întreprinderi, inspirând dezvoltarea locală și internaționalizarea, prin proiecte de cercetare și inovare comune.

Aceasta are ca scop sprijinirea cooperării între organizațiile publice de cercetare și sectorul privat, în scopul de a spori competitivitatea și inovarea, încurajând, de asemenea, noi căi de educație și de formare.

Valori

Cosvitec Est desfășoară proiecte de importanță regională, națională și internațională în mai multe domenii (cercetare, învățământ superior, formare profesională și dezvoltare teritorială), bazându-se pe o rețea internațională care permite promovarea și punerea în aplicare a programelor de dezvoltare sistemice. Mai mult, oferă servicii companiilor, profesioniștilor, tuturor persoanelor în căutarea calificării și celor în căutarea unui loc de muncă și este, de asemenea, implicată în noi provocări și oportunități pentru persoanele în vârstă.


Cosvitec Est ajută în dezvoltarea comunității de care aparține, în special prin implementarea proiectelor finanțate prin Programul Erasmus+, program ce pune în valoare educația, formarea, tineretul și sportul. Alături de partenerii săi naționali și internaționali, Cosvitec Est a reușit să implementeze cu succes o serie de proiecte ce pun accentul pe dezvoltarea și implicarea tinerilor, incluziunea socială și egalitatea de șanse.

Domenii de competență:

Beneficii pentru clienții companiei