Știri

Proiect FEY intitulat: "Le futur de l'Europe par la Jeunesse!" - „Viitorul Europei de către Tineret!” se referă la programul european Erasmus KA154-YOU - Activități de participare a tinerilor.

Cosvitec EST participă împreună la un parteneriat european excepțional. Proiectul a fost prezentat de Maison de l'Europe des Landes WIPSEE în parteneriat cu CULTURAL ASSOCIATION JUMPIN (Italia), Bilgi ve Beceri Dernegi (Turcia), AYUNTAMIENTO DE MURCIA (Spania) Forum de la Jeunesse Landaise (Franța), INTERNATIONALER BUND- IB BERLINBRANDENBURG GGMBH FUR BILDUNG UND SOZIALE DIENSTE (IB BERLINBRANDENBURG GGMBH) (Germania).

Durează 13 luni și intenționează să motiveze 380 de tineri, 100 de părți interesate și indirect 100.000 de factori politici. Acesta intenționează să contribuie la crearea unui spațiu comun de dialog pentru tineri, conceput pentru a spori abilitățile și aspirațiile tinerilor europeni. Un instrument pentru a le pune în centrul vieții democratice, pentru a reflecta asupra deciziilor care vor avea un impact asupra viitorului. Activitățile se vor desfășura prin forumuri și întâlniri internaționale menite să implice un număr mare de participanți.

Principalii participanți sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani din fiecare țară parteneră; factorii de decizie, reprezentanții politici, actorii locali, instituțiile de învățământ, ONG-urile și companiile pentru a crea discuții intersectoriale interesante și bogate între generații.

Mai jos publicăm pliantul cu informații despre participarea la evenimentul care va avea loc în Franța în perioada 6-11 octombrie 2021.

---------------------------------------------

 

©2021 S. C. Cosvitec Est -SRL. Toate drepturile rezervate. RO 28986721

Căutare ...