Mobilitatea Internațională

 

 

Cosvitec EST este specializată în proiecte internaționale de mobilitate în principal dedicate tinerilor.

Datorită parteneriatelor sale cu marile companii din Europa poate asigura planificarea și punerea în aplicare a stagiilor de învățare la locul de muncă (FSE PON C1-C5, programul Leonardo etc.)

Noi gestionăm cu competență și profesionalism complexitatea serviciilor necesare, în conformitate cu proiectele europene.

În parteneriat cu companii gazdă din rețea am organizat stagii lingvistice în Anglia, Scoția, Irlanda, Malta, Germania, Franța, Spania, Italia, cu diferite posibilități de cazare (cămine studențești, apartamente, hotel).

Partenerii noștri externi sunt toate organisme recunoscute pentru professionalism la nivel european și internațional, pentru eficiența serviciilor și organizarea de cursuri și evenimente de formare extra-curriculare.

Stagiile au avut loc în mai multe țări, se vor cita doar câteva exemple, Spania, Franța, Germania, Anglia, etc ..

Activitățile de formare cuprind diferite sectoare, cum ar fi: comunicare, marketing, Horeca, electronice, farmaceutice, chimice, IT și administrative.

Toate propunerile noastre includ organizarea întregului sejur: selectarea atentă a companiilor gazdă și a tutorilor care îndrumează elevii în formarea lingvistică și ocuparea forței de muncă; activități și excursii de interes cultural; cazare la hoteluri și internate de calitate; vizite corporative pentru identificarea problemelor sectoriale.

©2021 S. C. Cosvitec Est -SRL. Toate drepturile rezervate. RO 28986721

Căutare ...