Erasmus +

Programul Erasmus + a fost conceput pentru a permite studenților, profesorilor și muncitorilor din UE să își îmbunătățească abilitățile și să stimuleze perspectivele lor de angajare printr-o experiență profesională în străinătate finanțată integral.

O oportunitate ca aceasta este prea importantă pentru a nu fi exploatată la maxim.

La COSVITEC EST ne-am angajat șă găsim compatibilitatea cea mai bună dintre cursanti si companii pentru a asigura candidaților noștri o experiență provocatoare și extrem de formativă în România.

În mod constant monitorizăm sarcinile și responsabilitățile date stagiarilor noștri de către organizațiile gazdă asigurându-ne că acestea sunt în conformitate cu liniile directoare de calitate trasate de către Comisia Europeană.

În acest scop, vom avea o abordare foarte selectivă față de companiile gazdă care vor necesita un standard foarte ridicat de profesionalism și respect în formarea candidaților noștri.

Echipa noastră sprijină participanții pe tot parcursul șederii lor în România și înainte.

Din prima zi sprijinim și ghidăm participanții în toate aspectele vieții de zi cu zi, pentru a facilita adaptarea acestora la noul mediu străin, în timp ce în același timp, respectăm nevoia lor de a se simți independenți.

Mai mult decât atât, înainte de începerea stagiului de formare vom oferi candidaților informații utile în ceea ce privește organizația gazdă pentru a-i ajuta să se integreze rapid în cadrul organizațiilor și să stabilească o relație pozitivă cu colegii lor.

Bunăstarea și confortul stagiarilor este scopul principal al activității noastre.

De aceea, împreună oferim soluții de stagii personalizate.

Noi întotdeauna oferim cea mai buna variantă de cazare

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare de timp!

Suntem la dispoziția dumneavoastră complet.

 

©2021 S. C. Cosvitec Est -SRL. Toate drepturile rezervate. RO 28986721

Căutare ...