M.I.T. EUROPE

 

 mit europe loghi

 

 

Project M.I.T. EUROPE- INTERNAȚIONALIZĂRII MARKETING ȘI TURISM ÎN EUROPA

Programul Erasmus +

 

Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea în scop educațional a persoanelor fizice - proiect de mobilitate pentru cursanți VET și personalul - n° 2016-1-IT01-KA102-00521.

 

Coordonator și solicitantul

Cosvitec soc. cons a.r.l.

 

Se trimite Instituții

Institut Francesco Saverio Nitti - Napoli
Institut Gaetano Filangieri - Frattamaggiore
Institut Taddeo da Sessa - Sessa Aurunca
Institut Adriano Tilgher - Ercolano
Institut Don Geremia Piscopo - Arzano

 

Ţările Implicate

Spagna
România
irlanda
Lituania.Centrarea


"MIT Europa" intenționează să activeze 200 de stagii de formare adresate studenților care participă, în perioada 2016/2017, an școlar trecut, în fiecare Institutele IFP implicate (sau cel mult in curs de la un an), în domeniul Marketing Turistic.

 

INTERNATIONAL STAGII

Stagiu va avea loc într-un număr de 4 săptămâni ans perioadă va fi precedată de o pregătire prealabilă plecării în Italia, în ceea ce privește aspectele socio-culturale ale țării, acordând o atenție deosebită formării limbii.

 

OBIECTIVE SPECIFICE

Prin cele 4 săptămâni de mobilitate internațională în Spania, România, iar participanții la Irlanda și Lituania se vor realiza următoarele obiective specifice:
- Creșterea cunoștințelor, competențelor și abilităților destinatarilor proiectului în funcție de:

  1. Managementul companiei și planificare strategică aplicate pentru start-up de lansare și internaționalizare companie, cu referire în mod special la domeniul turismului;

  2. Tehnici de marketing, analiza datelor financiare și umane, alocarea de resurse financiare și materiale prin elaborarea planurilor de afaceri;

- Participanții de dezvoltare a competențelor lingvistice, necesare pentru ocuparea forței de muncă într-un context de afaceri în creștere și pentru îmbunătățirea turistice companiilor, si, chiar mai mult, în lansarea / relansarea companiilor de turism.

 

APTITUDINI INTERNATIONAL DE CERTIFICARE

La finalul stagiului, participanții vor primi un certificat din partea instituțiilor gazdă recunoscute în toată Europa, în conformitate cu Sistemul ECVET

©2021 S. C. Cosvitec Est -SRL. Toate drepturile rezervate. RO 28986721

Căutare ...