Despre Noi

 

 

COSVITEC - University and Business este un consorțiu.
Cosvitec, în colaborare cu întreprinderi mici și mijlocii, Departamente Universitare și un parteneriat extensiv, garantează servicii de calitate în: învățământul superior, consultanță pentru inovare, cercetare, transfer tehnologic, dezvoltare, depunere de proiecte și de gestionare a proiectelor finanțate.

 

Cosvitec Compania de Est este pe deplin românească implicată în cercetare și al învățământului superior, precum și educația adulților și formarea profesională; oferă servicii companiilor, profesioniști, persoane în căutarea de calificare și de muncă, și este implicată în noi provocări și oportunități pentru persoanele în vârstă, pentru aprecierea lor.

Desfasoara Cosvitec Est Proiecte de importanță regională, națională și internațională în mai multe domenii (cercetare, învățământ superior, formare profesională și dezvoltare teritorială), bazându-se pe o rețea internațională care să permită pentru a promova dezvoltarea și implementarea programelor sistemice.

Cosvitec Est crede de cercetare și inovare dețin cheile pentru a progresa, acesta este motivul pentru care oferă intrare througho întreaga cercetare și managementul ciclului de proiect de la concepție până la implementare și evaluare.

Domeniile sale de competență are:

- Sănătate și protecția consumatorilor;
- Toate aspectele legate de siguranță și securitate;
- Agricultura și securitatea alimentară;
- Mediul și schimbările climatice;
- Tehnologiile informației și comunicațiilor;
- Energie și transport.

Cosvitec Est este axat pe dezvoltarea locală, regională și națională.

Scopul său este de a promova dezvoltarea resurselor umane și a cercetării științifice prin diseminarea inovației tehnologice și a învățământului superior. Ea poate conta pe puterea și experiența unei rețele transnaționale de mari dimensiuni.

Cosvitec Est ani face parte din rețeaua de parteneriate extinse poate garanta faptul că serviciile de calitate: Învățământ Superior, consultare pentru inovare, cercetare, transfer de tehnologie, dezvoltarea și managementul proiectelor finanțate.

Cosvitec Est realizează proiecte internaționale, promovarea întotdeauna parteneriate și programe implementate în strategiile de dezvoltare locală internaționale.

Cercetare, inovare, transfer de tehnologie și de formare se bazează pe interculturală pentru Cosvitec Est, pe profesionalism în comun.

Cosvitec Est realizează prin intermediul STI Proiecte STI proiecte de rețele solide internaționale pentru asigurarea stabilității și durabilității.

Cosvitec Est can conta pe experiența, puterea și schimbul profesional în Dezvoltarea rețelei internaționale an de universități, centre de cercetare, companii care lucrează ca tot ce este necesar pentru transferul de inovare și de formare și de a elimina constrângerile și barierele împiedică faptul că dezvoltarea locală, regională și națională.

parteneriatul său mare și sensibilizarea ITS în rândul antreprenorial,, țesături sociale de calitate ai serviciilor economice garanție cu privire la training, consultanță de inovare, dezvoltarea și managementul proiectelor finanțate din fonduri.

Cosvitec Est sprijina realizarea de cercetare și de formare care implica Interventii Organismele fundamentale la nivel național și internațional.

Prin rețele naționale și internaționale de colaborare care derivă din Universitatea și Centre de Cercetare Relații Aparținând la rețea, domeniul de interes specific va avea posibilitatea de schimburi de cunoștințe pentru acces, dificil de realizat în alte condiții.

Cosvitec Est este mobilată cu diferite tipuri de facilități și de utilități Abilitatea de a lucra la ceea ce face diferite domenii de cercetare și de punere în aplicare a acțiunilor; Mai mult decât atât strict STI Cooperarea cu universități și companii este în același timp un punct fundamental pentru IFS face schimb de cunoștințe constante și cele mai bune practici și Achiziții, dar este atât de important din punct de vedere al echipamentelor, de asemenea.

 

©2021 S. C. Cosvitec Est -SRL. Toate drepturile rezervate. RO 28986721

Căutare ...